Karamellás Feketeberkenéys

2.00

Kategorie:

Popis

Pečený čaj

Ovocie pečieme pri vysokej teplote, ochucujeme voňavými koreninami a nakoniec sterilizujeme. Môže sa konzumovať ako klasický čaj. Pre prípravu ako klasického čaju zalejte obsah fľaštičky asi 2,5 – 3 dl vriacej vody. Výsledkom je ovocný čaj bohatej chuti a vône.

Ovocné mlieko :

V zime zmiešajte s 2,5 – 3 dl teplého mlieka, v lete takým istým množstvom studeného mlieka a môžete okamžite konzumovať.

Miešaný nápoj:

Pečený čaj zmixujte so studeným alebo teplým mliekom a dostanete vynikajúci ovocný miešaný nápoj.

Ľadová drť:

Počas horúcich letných dní si z neho môžete pripraviť osviežujúci ľadový nápoj. Poháre s pečeným čajom naplňte ľadom, ľadovou drťou a dolejte približne 3 dl sódovej vody. Môžete ozdobiť citrónom a mätou a príjemný osviežujúci nápoj máte hotový.

Koktail:

Môže sa používať aj ako základ pre prípravu alkoholických a nealkoholických koktailov.

 

Nazdravie.